Spolupracujeme:

 

 

NOVINKY

arr3Pracovní aku tříkolka     ... arr3Půjčovna nářadíNově jsme zprovoznily slibovanou půjčovnu... arr3Jakou zvolit správnou travní směs?Jakou zvolit správnou travní směs? Žádný trávník nevzniká jen z jednoho druhu trávy. Jedná se... arr3Kouzelné bylinky v naší kuchyniKouzelné bylinky v naší kuchyni Málokdo z nás si dovede představit vaření a pečení bez použití... arr3Vlhčené ubrouskyNovinka v sortimentu - celý prosinec za startovací ceny!!!!!!! Vlhčené ubrousky Superfresh dětské,... arr3Sadbový česnek paličák Karel IV. a nepaličák ŠtěpánOd 10.9.2015 v nabídce český česnek fialový paličák Karel IV a nepaličák Štěpán. Balení po 4,8, 16... arr3Prevence proti plísni sněžnéPrevence a postřiky proti plísni sněžné - zejména běžné pro trávník na podzim! Okrasný trávník nám... arr3Podzimní péče o trávníkPodzimní údržba trávníku! Chcete-li mít ze zelených ploch kolem domu, chaty či chalupy v příštím... arr3Výstava v Lysé nad LabemPřijměte pozvání na Celostátní výstavu mladých králíků a drůbeže na Výstavišti v Lysé nad Labem ve... arr3Extol nářadí pro Vás12.6. pátek Celodenní akce plná triků, které uvítá každý kutil a řemeslník. Novinky na trhu od... arr3světová jednička v Jiřicích22.5. pátekOREGON - jednička na trhu s motorovými řetězyCelodenní předváděcí akce světové novinky -... arr3Prodej dřevní štěpkyProdej štěpky z tvrdého dřeva, 90l cena 90,- Kč Pytlování vlastními silami, či odvoz v přípojném... arr3Dřevěný programDřevěný program v Jiřicích, psí bouda s krytinou, stojan na dřevo různých délek, dětský dřevěný set.... arr3Od 1.4.2015 v nabídce kapři KOI Od 1.4.2015 v prodeji kapři KOI a karas čínský. Kapři KOI     Japonští kapři Koi jsou v... arr3Proč chovat králíky? Proč dnes králíka chovat? Jaké jsou klady a zápory chovu? Co všechno králíci potřebují? A kde... arr3Nebojte se říznout do stromuNebojte se říznout do stromu - je ten pravý čas! Provést řez stromů je pro mnohé pěstitele... arr3Pokojové rostliny v ziměPokojovky vás potřebují v zimě více než jindy! Pokojových rostlin existuje velice bohatá množina...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

Maradan Team s.r.o.
Jizerní 288/10
Benátky nad Jizerou I, 294 71
tel: +420 777 888 273
obchod(a)rmcentrum.cz
IČO: 031 365 91
DIČ: CZ031 365 91

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 390 Kč
skladem
naše cena 545 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 52% Líbí se mi 43% Nemnoho 2% Vůbec 3%

 


» Ochrana osobních údajů

11. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ

11.1. Ochrana osobních údajů a informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

11.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, e-mail, telefonní číslo a další údaje(dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

11.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

11.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené ze stránek internetového obchodu) uvádět správně a pravdivě, a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

11.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob nebo firem dopravujících zboží nebudou osobní údaje kupujícího prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

11.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

11.7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a pravdivé, a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Kupující prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k prodávajícímu odvolat písemným oznámením doručeným na adresu prodávajícího.

11.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může: - požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení, - požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost kupujícího podle předchozí věty shledána oprávněnou, prodávající nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li prodávající nebo zpracovatel žádosti, má kupující právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění kupujícího obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.

11.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

11.10. Jednotlivé kupní smlouvy jsou po svém uzavření společností  s.r.o. archivovány v elektronické podobě a jsou přístupné pouze společnosti  s.r.o.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

MDRjZ