Úvod » Dům a zahrada » Topas 10ml, proti padlí na jabloních a révě


        

Topas 10ml, proti padlí na jabloních a révě

 

Číslo produktu: 48071
EAN kód: 8594013421393
Hlídací pes:
Hlídací pes
Účinnek Ortivy je především protektivní a proto musí být použit ještě před nebo na počátku infekce. Azoxystrobin působí dlouhodobě, může tak zabránit vzniku nové infekce. Ošetřené porosty jsou delší dobu zelené Popis Umístění Diskuze (0) Dotaz účinná látka: azoxystrobin 250 g / l. Ochranná lhůta: 3 - 21 dní dle plodiny a účelu použití. Dávkování: Rajče ( čerň rajčatová, hnědá skvrnitost rajčat, padlí rajčatové a plíseň bramborová ): 5 - 10 ml na 4 - 6 l na 100 m2. Okurka ( padlí okurky, plíseń okurková ): 5 - 10 ml 4 - 10 litrů vody na 100 m2. Paprika zeleninová ( hnědá skvrnitost, padlí, sklerotiniová hniloba papriky ): 5 - 10 ml na 4 - 10 litrů vody na 100 m2. Cibule ( plíseň cibulová, bílá hniloba, kladosporiová skvrnitost listů ): 10 ml na 4 - 6 litrů vody na 100 m2. Pór ( alternáriová skvrnitost, rzi, kladosporiová skvrnitost listů ): 10 ml na 4 - 6 litrů vody na 100 m2. Česnek ( bílá hniloba, kladosporiová skvrnitost listů, plíseň cibulová, rzi ): 10 ml na 4 - 6 litů vody a 100 m2. Mrkev ( padlí miříkovitých, suchá skvrnitost listů mrkve ): 10 ml na 4 - 6 litrů vody na 100 m2. Květák, kedluben, celer ( plíseň zelená, skvrnitost listů, septorióza celeru): 10 ml na 4 - 6 l vody na 100 m2. Hrách cukrový, dřeňový ( antraknóza hrachu, plíseň hrachová, sklerotiniová hniloba hrachu ): 10 ml na 2 - 4 litry vody na 100 m2. Petržel koř., kapusta, brokolice, zelí, cuketa, chřest ( plíseň zelená, padlí miříkovitých, alternáriová skvrnitost brukvovitých, padlí a plíseň okurková, rez a černá hniloba chřestu ): 10 ml na 4 - 6 litry vody na 100 m2. Okrasné rostliny mimo trávníky ( listová skvrnitost, padlí a rzi ): 5 - 10 ml na 5 - 10 litrů vody na 100 m2. Borovice ( sypavky rodu Lophodermium ): 10 ml na 10 litrů vody na 100 m2. Plíseň sněžná na okrasných trávnících: 10 ml na 8-10 l vody na 100 m2
YjUyNTQx
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:



Zadejte Váš e-mail: